Çetin: Yeşili korumaya devam edeceğiz

Pınar Bulvarı'nda yapılacak çalışmalar kapsamında Kapaklı Yeni Mezarlığı yolu üzerine taşınan ağaçların son halini inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, daha huzurlu, daha

GÜNDEM 1.05.2020 15:56:00 0
Çetin: Yeşili korumaya devam edeceğiz

 

 

Pınar Bulvarı’nda gerçekleştirecekleri çalışmalar dolayısıyla, yeni mezarlık bölgesine taşıdıkları ve düzenli bakımlarını yaptıkları ağaçları yerinde incelediklerini söyleyen Çetin, “Baharın umudu, heyecanı ve coşkusuna ağaçlarımız da eşlik etmiş” dedi.

 

 

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Faruk Ilgaz Caddesi’nde devam eden yağmur suyu ve yaya kaldırımı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Çetin, Kapaklı Belediyesi tarafından yapımı süren yağmur suyu çalışmaları ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden yaya kaldırım çalışmalarını da inceledi. GAZDAŞ yetkilileri ile yapılan girişimler doğrultusunda Faruk Ilgaz Caddesi'nde başlayan ve tamamlanan doğal gaz altyapı çalışmalarının ardından caddede yağmur suyu ve yaya kaldırımı çalışmalarını inceleyen Çetin, emekçilere de kolaylıklar diledi.

 

“DAHA MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK”

 

Yaya kaldırımlarının tamamlanmasının ardından 1. etap beton yol yapım çalışmaları ile caddenin daha modern bir görünüme kavuşacağını ifade eden Çetin, “Hizmet sevmekle başlar ve biz kentimizi seviyoruz. Daha yaşanabilir bir Kapaklı için ilk günkü heyecanımızla çalışıyoruz” dedi.

 

Haber / Buse SERİN