Hyosung'tan 200 aileye gıda yardımı

Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Güney Kore menşeli Hyosung İstanbul Tekstil Firması, Ramazan ayında Kapaklı ve Çerkezköy'de ihtiyaç sahibi 200 aileye gıda yardımında bulundu. Hyosung İstanbul Te

GÜNDEM 30.04.2020 16:40:00 0
Hyosung

 

 

Hyosung Planlama Takım Şefi Mehmet Can Danyeli, Planlama Takım Şefi Tuğba Babur, Finans Takım Şefi Semih Korkmaz, İdari İşler Şefi Şahin Şenol Çerkezköy ve Kapaklı'da ihtiyaç sahibi 200 aileye ulaştırmak üzere hazırlanan gıda yardımlarını Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin'e teslim ederken, Çerkezköy Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımların yoğun şekilde devam ettiğini belirten Ümit Zengin, “Yardımlarımızın birçoğunu koronavirüsü dolayısı ile evlerinden çıkamayan vatandaşlara yapıyoruz. İnşallah bu illeti kısa zamanda el birliği ile atlatırız” dedi. Zengin, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaptığı katkılardan dolayı Hyosung İstanbul Tekstil Firması yöneticilerine teşekkür etti.

 

 

“ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ”

 

Kapaklı’daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlanan gıda kolilerini teslim alan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de ülke olarak zor bir süreçten geçtiğimizi belirterek bu nedenle ihtiyaçlar ve taleplerin çok fazla olduğunu söyledi. Çetin, desteklerinden dolayı firma yöneticilerine teşekkür ederken, Kapaklı Belediyesi’ne Hyosung yetkilileri 5 bin adet maske de teslim etti.

 

“KENDİMİZİ BU ÜLKENİN VATANDAŞI SAYIYORUZ”

 

Gıda yardımları ile ilgili bilgi veren Hyosung İstanbul Tekstil Genel Müdür Mun Seon Kim de, “Kendimizi bu ülkenin vatandaşı sayıyoruz. İçinden geçtiğimiz bu zor süreçte her zaman ülkenin, bölgenin ve halkın yanındayız” dedi. Firma olarak geçtiğimiz yıl Çerkezköy’de 3 bin kişilik iftar verdiklerini, bu yıl ise virüs dolayısıyla Kapaklı ve Çerkezköy'deki ihtiyaç sahibi ailelere erzak paketlerini ulaştırmak istediklerini belirten Genel Müdürü Kim “Çok değerli iki dostum Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'in bu yardımları en doğru şekilde değerlendireceklerine şüphemiz yok” dedi.

 

“HYOSUNG AİLESİ OLARAK YANLARINDAYIZ”    

 

Çerkezköy ve Türkiye’nin yalnız olmadığını, Hyosung ailesi olarak her zaman yanlarında olacaklarını kaydeden Genel Müdür Kim, “Türkiye’nin koronavirüs salgını ile mücadelesinden güçlenerek çıkacağına inanıyoruz. Türkiye koronavirüsle çok iyi bir şekilde mücadele ediyor. Alınması gereken önlemleri diğer ülkelere göre çok önceden aldı” dedi. Çerkezköy, Çorlu, Kapaklı ve Süleymanpaşa’da kamu kurumlarına maske dağıtımına devam ettiklerini dile getiren Genel Müdürü Kim önümüzdeki günlerde ise kamu araçlarını ücretsiz olarak periyodik şekilde dezenfekte etmeye başlayacaklarını kaydetti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU