Sarıkurt, işçilere maske dağıttı

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri ile birlikte dün sabah Çorlu'daki çalışanlara maske dağıttı. Sarıkurt, "1 Mayıs İşçi Bayramı

GÜNDEM 30.04.2020 15:46:00 0
Sarıkurt, işçilere maske dağıttı

 

Sarıkurt, “Koronavirüs salgını başladığından bu yana ekiplerimizle durmaksızın çalışıyoruz. Gelişmeleri takip ederek önlemlerimizi geciktirmeden alıyoruz ve almaya da devam edeceğiz. Her gün mahalle ve sokaklarımızda dezenfeksiyon çalışmalarımızı gerçekleştirirken bir yandan da vatandaşlarımızın maske ihtiyacını gidermek için çözüm üretiyoruz. Çorlu Belediyesi olarak şu anda tüm ülkemizde olduğu gibi bizlerin de elinde sınırlı maske kaynağı var. Sağlık çalışanlarımıza, kronik rahatsızlığı bulunanlara, engelli vatandaşlarımıza ve yaşlılarımıza maske temininde öncelik tanımak için gayret gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.

 

 

"KARIŞ KARIŞ GEZDİK"

 

Sarıkurt, "İşçi Bayramı öncesinde çalışan vatandaşlarımıza maske konusunda destek olmak ve koronavirüs önlemleri ile ilgili onları bilgilendirmek adına başkan yardımcılarımız ve meclis üyelerimiz ile birlikte sabahın erken saatlerinden bu yana kentimizi karış karış gezdik. Özellikle fabrika servislerinin ve vatandaşlarımızın yoğun olduğu bölgelerde vatandaşlarımıza maske dağıttık. Bu zorlu süreci atlatmak için vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN