Gelecek Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı'na Arıcan atandı

Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı, Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı'nın atanması nedeniyle basın toplantısı düzenlendi. İlçelerde atamaları tamamlayan Gelecek Partisi Tekirdağ İl

GÜNDEM 29.04.2020 16:46:00 0
Gelecek Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı


 

Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda yapılan basın toplantısına İl Yönetim Kurulu üyeleri, Çorlu İlçe Başkanı Çağrı Farımaz ve partililer katıldı.

 

 

BİR AY İÇERİSİNDE 5 İLÇEYE ATAMA YAPILACAK

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Gelecek Partisi Tekirdağ Kurucu İl Başkanı Recep Nişancı, ‘’Biz il yönetimimizi oluşturduk, birim başkanlarımızı oluşturduk. Çalışmalarımıza başladık. Şarköy, Malkara, Hayrabolu, Saray şuanda bu ilçelerde ilçe başkan adaylarımız var. Bu kişilerle görüşmelerimizi gerçekleştiriyoruz. Her hafta bir ilçe başkanının atamasını yapmak istiyoruz. Bunu da hızlandırmamız lazım. Çünkü yüzde 50’nin üzerine çıkmamız lazım seçime girme yeterliliği kazanmak için. Bunu da bir ay içerisinde 5 ilçeyi atayarak gerçekleştireceğiz.’’ dedi.  Süleymanpaşa Kurucu İlçe Başkanı olarak atanan Avukat Hüseyin Arıcan da, "Şahsımı Süleymanpaşa ilçe başkanlığına uygun gören tüm teşkilatımıza öncelikle teşekkür ediyorum. Bu görevi layığı ile yerine getirebilmek için inşallah gücümüz yettiğince mücadele edip, mesai harcayacağız.’’ ifadelerini kullandı.  

 

 

Haber / Menşure KARDEŞ