Belediyeden evlere sıcak yemek servisi 

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ihtiyaç sahiplerine, 65 yaş üstü vatandaşlara ve evlerinde yemek pişiremeyecek durumda bulunanlara her gün sıcak yemek servisi yapıyor. Beledi

GÜNDEM 29.04.2020 14:04:00 0
Belediyeden evlere sıcak yemek servisi 

 

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Aşevi, her gün belediye imkanları ile ürettiği 4 kap sıcak yemeği bin 400 vatandaşın evine ulaştırıyor.

 

 

"GÜNDE BİN 400 VATANDAŞA SICAK YEMEK ULAŞIYOR"

 

Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, "Ramazan ayı boyunca bir yandan Vefa Ekipleri eliyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak kolisi ulaştırılırken, diğer yandan her gün büyük bir titizlikle ve kalori değerleri hesaplanarak uzman personel tarafından hazırlanan sıcak yemekler, evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü ile ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine ulaştırılıyor. Bizler vatandaşlarımızla her akşam başka bir mahallemizde kucaklaşarak iftar sofralarımızı paylaşmaya alışkınız. Bu salgın illeti bizi bundan mahrum bıraksa da mübarek Ramazan’ın bereketini, birlik ve beraberlik ruhunu yaşamaktan alıkoyamaz. Bu anlayışla her gün bir araya gelmeyi arzuladığımız iftar sofralarımızı, gönüllerde kurmaya gayret ediyoruz. Her gün bin 400 civarında vatandaşımızın evlerine sıcak yemek ulaştırıyoruz. Eli öpülesi büyüklerimiz, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için bütün imkanlarımızla çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın hayır duası bizim için en büyük motivasyon kaynağı. Bu vesileyle Süleymanpaşa’da yaşayan tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan ayını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

 

Haber / Buse SERİN