Şehir Hastanesi'nin bağlantı yolları yapılıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Şehir Hastanesi bağlantı yollarından biri olan Çağlar Sokak'ın yapımı tamamlandı.

GÜNDEM 28.04.2020 11:48:00 0
Şehir Hastanesi

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi Meclis Kararı ile yol ağına alınan Şehir Hastanesi bağlantı yollarından biri olan Çağlar Sokak'ın yapımını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

 

 

ÇALIŞMALAR YEMEK SOKAK'TA DEVAM EDİYOR

 

Aynı zamanda şehir içi toplu taşıma güzergahında da bulunan Çağlar Sokak, Şehir Hastanesi'ne Süleymanpaşa'nın yanı sıra Malkara, Hayrabolu,  Şarköy ve Muratlı yönünden sağlanacak olan ulaşımı hem de yeni yerleşkesine taşınan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ile Diş Hastanesi'nin ulaşımına büyük kolaylık sağlayacak. Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetleri içerisinde yol yapım çalışmalarının önemli bir yeri olduğunu belirterek, "Şehir Hastanesi bağlantı yolları ile ilgili çalışmalarımız Yemen Sokak'ta devam etmektedir. Çalışmalar ilerledikçe gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır." ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yakup KARATEPE