151 bin maske dağıtıldı

Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı 4 gün boyunca kapı kapı gezerek vatandaşlara maske dağıtan Çerkezköy Belediyesi görevlileri, bu zamana kadar toplam 151 bin maskeyi vatandaşlara ulaşt?

GÜNDEM 27.04.2020 16:18:00 0
151 bin maske dağıtıldı

 

 

Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı 23, 24, 25 ve 26 Nisan tarihlerinde 80 kişiden oluşan 5 farklı ekiple mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı gezerek 34 bin 150 haneye daha maske ulaştırdıklarını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, bugüne kadar dağıttıkları maske adedinin 151 bine ulaştığını, hedeflerinin ilçedeki tüm evlere, tüm vatandaşlara ulaşarak, maskelerini teslim etmek olduğunu söyledi.

 

 

BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM

 

Çerkezköylülerin mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamalarını, çıkmak zorunda kaldıklarında ise sosyal mesafe kuralına uymalarını isteyen Başkan Akay “Çalışan vatandaşlarımızın haricindeki hemşerilerimin evde kalmalarını rica ediyorum. Salgınla mücadele için birbirimize destek olalım” dedi. Belediye olarak imkanlar ölçüsünde vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya, onlara destek olmaya çalıştıklarını söyleyen Akay, “Vatandaşlarımız 444 88 59 numaralı telefondan Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi’ne ulaşabilir ve ihtiyaçlarını arkadaşlarımıza bildirebilirler” dedi.

 

Haber / Yakup KARATEPE