ÇOSB'deki fabrikalara maske dağıtıldı  

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkarak tüm dünyaya yayılan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi (küresel salgın) olarak ilan edilen yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında Sanayi ve Teknoloji

GÜNDEM 21.04.2020 16:03:00 0
ÇOSB


 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, tüm kurum ve kuruluşların elbirliğiyle ve dayanışma içinde çalışmalarına devam ettiği kaydedildi.

 

"İSTİHDAM VE İHRACAT DEVAM EDİYOR"

 

Yetkililer de yaptıkları açıklamada, "Şüphesiz bu mücadelede maske kullanımı büyük öneme sahip. Bir taraftan salgınla mücadele eden sanayiciler diğer taraftan da üretim, istihdam ve ihracata devam ediyor. Sanayicilerin bu çalışmalarına, Sanayi ve Teknoloji Tekirdağ İl Müdürlüğü de maskeyle destek oluyor.  Sanayi ve Teknoloji Tekirdağ İl Müdürlüğü’nün organizasyonu kapsamında, gönderilen maskeler katılımcı firmalara dağıtıldı. Maskeler, ÇOSB Bölge Müdürlüğü’nün personeli tarafından fabrikalara tek tek teslim edildi. Sanayiciler, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüyle, ÇOSB Bölge Müdürlüğü’ne teşekkür etti. Gönderilen binlerce maske kısa sürede Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ndeki firmalara teslim edildi." dedi.

 

Haber / Yakup KARATEPE