Kendi bestelediği şarkı ile meslektaşlarına moral verdi

Çorlu Verem Dispanseri'nde röntgen teknisyenliği yapan ve amatör olarak müzik ile uğraşan Cahit Apaydın, Ergene Yeşiltepe Sağlık Ocağı'ndaki sağlıkçılara kendi bestelediği şarkıyla moral konseri

GÜNDEM 13.04.2020 17:18:00 0
Kendi bestelediği şarkı ile meslektaşlarına moral verdi

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkarak tüm dünyaya yayılan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi (küresel salgın) olarak ilan edilen yeni tip koronovirüsle mücadele kapsamında büyük özveriyle çalışan sağlık çalışanlarına her kesimden destek gelmeye devam ediyor. Çorlu Verem Dispanseri'nde röntgen teknisyeni olarak çalışan ve amatör olarak müzik ile uğraşan Cahit Apaydın, Ergene'deki gençlerin düzenlediği etkinlikte, Yeşiltepe Sağlık Ocağı'nda çalışan sağlık personeline konser verdi. 

 

'BU MİLLET SİZE MİNNETTARDIR' PANKARTI AÇILDI 

Dispanser bahçesinde sosyal mesafe korunarak verilen konserde Apaydın, sağlık çalışanları için beslediği, 'Sağlıkçıyız biz' şarkısını söylerken, sağlık personeli de şarkıya eşlek etti. Konser sırasında, 'Bu millet size minnettardır' yazılı pankart açıldı. Yeşiltepe Sağlık Ocağı Aile Hekimi Hakan Balta, kendilerine verilen destek için teşekkür etti. Balta, "Anlamlı bir beste ve destek için herkese çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar güzel bir moral oldu" dedi. 

 

"ÇOK EMEK SARF ETTİK"

Etkinlikte kendisi gibi sağlıkçı olan arkadaşlarına bestelediği, 'Sağlıkçıyız biz" şarkısını söyleyen Çorlu Verem Dispanseri'nde Röntgen Teknisyeni Cahit Apaydın, "Bu salgın günlerinde bizlerde sağlık personeli olarak çok çalıştık ve çok emek sarf ettik. Gördüğünüz gibi sağlık personeli çalışıyor. Bizlerde onların moral ve motivasyonlarını artırmak için onlara bir etkinlik yaptık. Evde kalın sağlıkla kalın." ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Yener AKBABA