Boş kalan sokaklarda temizlik seferberliği 

Tekirdağ'ın da aralarında 30 Büyükşehir ve Zonguldak'a hafta sonu sokağa çıkma yasağı getirilmesiyle birlikte boş kalan Marmaraereğlisi cadde ve sokaklarında dezenfeksiyon ve temizlik seferberliği başlatan T

GÜNDEM 13.04.2020 17:10:00 0
Boş kalan sokaklarda temizlik seferberliği 

 

 

Marmaraereğlisi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, rutin çöp toplama işleminin yanı sıra koronavirüs salgınından dolayı sokağa çıkma yasağı ilan edilmesiyle birlikte boş kalan cadde ve sokaklarda çöplerin toplanması ve sokakların temizlenmesi için çalışmalarına devam etti. Sokakların boş kalmasını fırsata çeviren ekipler, olası bir virüse karşı bölgeyi temizlik çalışmalarını sürdürdü. 

 

"TİTİZLİKLE YÜRÜTÜYORUZ"

Konu ile ilgili açıklama yapan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata , “Koronavirüs salgınına karşı çalışmalarımızı en üst seviyeye çıkardık. Temizlik İşleri Müdürlüğü personelimizle birlikte cadde yıkama, çöp toplama ve dezenfekte çalışmalarını titizlikle yürütüyoruz. Vatandaşlarımız çöplerini düzenli olarak çöp konteynerlerine koysunlar olası bir salgına karşı çok dikkatli olsunlar. Personelimiz görevinin başında ve çalışmalarımıza devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Buse SERİN