Süleymanpaşa'daki taksi durakları yenileniyor 

Süleymanpaşa Belediyesi, taksi duraklarını yenileme çalışmalarına  Değirmenaltı Mahallesi'ndeki taksi durağı başladı. Taksi durağı kötü görüntüsünden kurtarılırken taksicile

GÜNDEM 12.04.2020 15:45:00 0
Süleymanpaşa

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, "Yapılan çalışma kapsamında taksi durağının zeminini sağlamlaştırma çalışmasının ardından modern durak kabinin montajı yapılarak hizmete açıldı." dedi. 

 

"BİRÇOK PROJEMİZ VAR"

Yüksel, "Şehrimizi yenileme çalışmalarımıza taksi duraklarımız ile başladık. Tüm taksici esnafımıza ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Önemli bir geçiş güzergahında yer alan Süleymanpaşa ilçemiz yapacağımız yenileme çalışmaları ile turizm açısından bir cazibe merkezi haline gelecek. Birçok projemiz var. Bazılarının çalışmalarına başladık. Bazılarının ihaleleri yapıldı. Çok değil birkaç yıl içinde yaşanan değişimi hep birlikte göreceğiz. Süleymanpaşa’da değişim başladı.” açıklamasında bulundu. Öte yandan Değirmenaltı Mahallesi’nde başlayan taksi duraklarının yenilenmesi projesinin 100. Yıl Mahallesi ile devam edeceği belirtildi.

Haber / Yener AKBABA