Hisarcıklıoğlu, 365 oda ve borsa başkanıyla görüştü

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 365 oda ve borsa başkanıyla video konferans yöntemiyle toplantı yaptı. Toplantıya katılan Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı S?

GÜNDEM 9.04.2020 11:53:00 0
Hisarcıklıoğlu, 365 oda ve borsa başkanıyla görüştü

 

 

Toplantıya katılan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, üyelerden gelen talepler, sorunlar ve çözüm önerilerini dile getirirken, toplantıda tarım, hayvancılık, vergi, kredi, finansman, kefalet, istihdam, mali yükler, ulaşım, eğitim ve gümrükler gibi konular da görüşüldü. Toplantıda koronavirüs salgınının ekonomiye yönelik etkilerine karşı alınan tedbirler ve çalışmalar kapsamında istişarelerde bulunuldu. 

 

ÇİFTÇİLERİN TALEBİNİ GÜNDEME GETİRDİ

TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında 365 oda ve borsa başkanının katılımıyla düzenlenen toplantıda Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık da Trakyalı çiftçilerin Tohum Desteği’nden yararlandırılma talebini gündeme getirdi. 

 

ÜLKEMİZ TOPYEKUN MÜCADELE VERİYOR

Ülkemizin topyekun bir mücadele verdiğini belirten TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, bu süreçte oda ve borsaları görevlerinin başında görmekten büyük gurur duyduğunu belirtti. Oda ve borsaları yakından takip ettiğini söyleyen Hisarcıklıoğlu, “Allah hepinizden razı olsun. Canla başla üyelerinizin derdi için çaba sarf ediyorsunuz” dedi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, "Başkanlarımızdan üyelerimizin sıkıntılarını ve önerilerini topladık, çözüm önerilerimizle birlikte ilgili kurumlara iletip takibini yapmayı sürdüreceğiz" dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU