Hyosung, 10'ar bin adet maske ve eldiven hibe etti

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Güney Kore menşeli Hyosung İstanbul Tekstil, kamu kurumlarında kullanılmak üzere 10 bin adet maske ve 10 bin adet nitril eldiven hibe etti. Maske ve eldivenleri

GÜNDEM 1.04.2020 13:26:00 0
Hyosung, 10

 

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Hyosung İstanbul Tekstil firması Çerkezköy Kaymakamlığı’na 10 bin adet maske ve 10 bin adet nitril eldiven hibe etti. 

 

DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ’NE TESLİM EDİLECEK

 

Eldiven ve maskeler Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’a teslim edildi. Hyosung İstanbul Tekstil’e ülkemizin koronavirüs ile etkin bir şekilde mücadele ettiği bu süreçte yaptığı bu anlamlı bağış dolayısıyla teşekkür eden Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, “Maske ve eldivenlerin biner tanesi kaymakamlık bünyesinde kamu kurumlarında kullanılacak. Kalan 9 bin maske ve9 bin nitril eldiven, bu süreçte özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarımız tarafından kullanılmak üzere Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimliği’ne teslim edilecek” dedi. 

 

“HER ZAMAN YANINDAYIZ”

 

Hyosung İstanbul Tekstil Genel Müdürü Mun Seon Kim, Türkiye’nin ve bölgenin, iyi gününde ve tüm kötü günlerinde, kendilerini buranın bir vatandaşı sayarak, her zaman hem bölge halkının hem de tüm vatandaşların yanında olmaya çalıştıklarını ifade ederek “Bizler Hyosung İstanbul Tekstil olarak, her zaman ‘’Al Sancağın Dalgalandığı’’ bu ülkenin yanı başında, bu ülkenin ve vatandaşının hizmetkarı olarak, gururla hem üretim yapmaya hem de halka hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. 

 

“GEREKEN ÖNLEMLERİ ALDIK”

 

Bu zor günlerin kısa süre içerisinde geride kalacağına ve Türkiye’nin bu virüs krizinden de güçlenerek çıkacağına inandıklarını kaydeden Genel Müdür Mun Seon Kim “Türkiye, koronavirüsle çok iyi bir şekilde iyi bir şekilde mücadele ediyor. Diğer ülkelere göre çok önceden gereken önlemleri aldı. Hyosung İstanbul Tekstil firması olarak bizler de tüm çalışanlarımız ve bölge halkı için gereken önlemleri çok önceden aldık” dedi. 

 

“EN UFAK BİR RİSK DAHİ GÖZ ARDI EDİLMİYOR”

 

Fabrikanın günde 2 kez dezenfekte edildiğini, tüm çalışanların sağlık durumunun Çevre ve Sağlık Birimi tarafından yakından takip edildiğini kaydeden Mun Seon Kim, çalışanların servislere binmeden ateşlerinin ölçüldüğünü, en ufak bir riskin dahi göz ardı edilmediğini, tüm çalışanlar için günlük maskeler ve dezenfektanların temin edildiğini söyledi. Genel Müdürü Mun Seon Kim, bu süreçte, her şeye rağmen üretime devam eden tüm fabrika çalışanlarını ve diğer fabrikalarda çalışan emekçileri de tebrik etti. 

 

“BUGÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR”

 

Diğer fabrikalara da seslenen Genel Müdür Mun Seon Kim, Çerkezköy’deki kamu kurumlarının medikal ihtiyaçlarına diğer fabrikaların da destek olması çağrısında bulunarak “Her bir fabrikamız 10 bin adet maske ve 10 bin adet eldiven yardımı yapsa, yüz fabrikada bir milyon ürüne ulaşırız. Bu da bölge kamu kuruluşlarının maske ve eldiven ihtiyacını, belirli bir süre fayda sağlayacaktır. Bugün birlik olma günüdür, hep birlikte Türkiye Cumhuriyeti’nin yanında dimdik durma günüdür” dedi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU