Ergene'de yardım kampanyası başlatıldı

Ergene Belediyesi korona virüs salgınında vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için yardım kampanyası başlatırken, Başkan Rasim Yüksel de kampanyaya Nisan ayı maaşını bağışladı.?

GÜNDEM 1.04.2020 13:14:00 0
Ergene

 

Korona virüs salgını nedeniyle evden çıkamayan 65 yaş üstü kimsesiz, hasta ve yaşlı vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için başlatılan kampanyaya destek veren Yüksel “Ergene’mizde Korona virüs salgını nedeniyle evden çıkamayan 65 yaş üstü kimsesiz, hasta ve yaşlı vatandaşlarımızı mağdur etmemek için bu zor süreçte evlerine sıcak yemeklerini teslim ederek yanlarında oluyoruz. Biz birlikte güçlüyüz ve hep birlikte başaracağız” dedi. 

 

“HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ”

 

Gerek belediye tarafından oluşturulan ekipler gerekse Kaymakamlık ile birlikte hareket ederek halkın gıda ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını kaydeden Yüksel “Ergene Belediye Başkanlığı kimliğimin yanı sıra çok kıymetli büyüklerimin bir evladı olarak Nisan ayı Belediye Başkanlığı maaşımı vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda bağışlıyorum. Ergene’de her zaman halkımızın iyi ve kötü günlerinde yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz” dedi. 

 

Haber / Ruşa ELMA