Tüm alkışlar sağlık çalışanlarına 

Ülkemizin dört bir yanında koronavirüs ile mücadelede özverili bir şekilde çalışan sağlık personeline vatandaşlar alkışlar ile teşekkür ederken Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'de aile

GÜNDEM 24.03.2020 11:03:00 0
Tüm alkışlar sağlık çalışanlarına 

 

Türkiye’de koronavirüs salgınıyla mücadele eden sağlık çalışanlarına teşekkür amacıyla Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca tarafından "Sağlık çalışanlarını alkışla" etiketiyle bir akım başlatıldı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’de sosyal medya hesaplarından duyurulan bu akıma sessiz kalmadı. Başkan Yüksel, saat 21.00’da ailesi ile birlikte evinin balkonundan 1 dakika boyunca sağlık çalışanlarını alkışladı.

 

"HİJYEN KURALLARINA UYALIM"

 

Başkan Yüksel, "Dünyanın pek çok noktasını ve Türkiye’yi de etkisi altına alan koronavirüs ile mücadele konusunda gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan sağlık personelimize çok teşekkür ediyoruz. Sağlık çalışanlarımızı ne kadar alkışlasak azdır. Evlerinden, ailelerinden feragat ederek insanların sağlığı için gece gündüz demeden hastanelerde görevlerinin başında bulunan sağlık personelimize şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı. Başkan Yüksel evde kal çağrısına da vatandaşların uyması gerektiğini de belirterek, “65 yaş üstü vatandaşlarımız özellikle evlerinden dışarı çıkmamalılar, virüse karşı hepimiz önlemlerimizi almalıyız, hijyen kurallarına uyarak hareket etmeliyiz." diye konuştu.

 

Haber / Ruşa ELMA