İlçe genelinde dezenfeksiyon çalışması yapıldı

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının Türkiye'de de görülmesinin üzerine tedbirlerini arttıran Çerkezköy Belediyesi, vatandaşların yoÄ?

GÜNDEM 17.03.2020 13:50:00 0
İlçe genelinde dezenfeksiyon çalışması yapıldı

 

Tüm dünyayı saran korona virüse karşı Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ilçe genelinde ilaçlama çalışmasına devam ediyor. 

 

ORTAK ALANLAR DEZENFEKTE EDİLDİ 

 

Çalışmalar kapsamında vatandaşların ortak kullanım alanları olan Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binaları, kamu kurum ve kuruluşları, parklar ve ibadethanelerde ilaçlama çalışması yapılırken Kapalı Pazar Yeri, kamu kurumları, 29 Ekim Spor Kompleksi, Çerkezköy Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile ana caddelerde dezenfekte çalışması yapıldı.

 

YETKİLİLER VATANDAŞLARI UYARDI 

 

  İhtiyaç duyulan tüm kamu alanlarında dezenfekte çalışması yapıldığına dikkat çeken Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, koronavirüse karşı dezenfekte çalışmalarının periyodik olarak devam edeceğini kaydetti. Yetkililer, vatandaşların da bireysel önlemler alarak kişisel hijyen tedbirlerine uymalarını ve yetkililerin yapacağı uyarıları dikkate almalarını istedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ