Babaeski'de otobüsler dezenfekte edildi 

Kırklareli'ne bağlı Babaeski'de faaliyet gösteren S.S. 32 Nolu Sistem Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine ait toplam 43 araca koronavirüse karşı dezenfekte edildi.

GÜNDEM 14.03.2020 16:38:00 0
Babaeski

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı tehdit eden ve Türkiye'de de görülen koronavirüse ve viral enfeksiyonlara karşı alınan önlemler kapsamında Babaeski'de cami, okul ve resmi kurumlardan sonra toplu taşıma araçlarına da dezenfekte edildi.

 

"HER TÜRLÜ MÜCADELEYİ VERMEYE HAZIRIZ"

 

Babaeski'de öğrenci servisçiliği, asker personel ve fabrika işçisi taşıyan S.S. 32 Nolu Sistem Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine ait toplam 43 araca, koronavirüs, viral enfeksiyon ve salgın hastalıklara karşı özel kıyafet giyen ekipler tarafından dezenfekte edildi. Babaeski S.S. 32 Nolu Sistem Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Günay Beşiroğlu, "Kooperatifimize ait toplam 43 aracımıza koronavirüse karşı önlem almak için özel bir firma tarafından dezenfeksiyon çalışması yapıldı. Tüm dünyanın kabusu olan bu koronavirüse karşı biz kooperatif olarak elimizden gelen her türlü mücadeleyi vermeye hazırız." dedi.  

 

"BİR AY ETKİLİ OLUYOR"

 

"Tüm araçlarımıza dezenfeksiyon yani hijyen temizliğimizi yaptık, yapmaya devam edeceğiz." diyen Beşiroğlu, "Okul servis araçlarımız, askeri personel ve fabrika işçi servislerimizin araçları hepsi ilaçlanması oldu. Yapılan bu ilaçlama bir ay etkili oluyor. Biz Yönetim Kurulu olarak bir ay sonra tekrar bir ilaçlama daha yaptıracağız. Yani bu virüs ülkemizden temizlene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Araçlarımız gördüğünüz gibi elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Biz yönetim kurulu olarak bu konuda her türlü önlemi aldık, temizlik işinde titizliğe çok önem veriyoruz. Öğrencilerimiz, askerlerimiz ve işçilerimiz o yönde hepsi rahat olsunlar.” diye konuştu.

 

Haber / Yener AKBABA