Soğancılar'da 8 bin metrekare sıcak asfalt serildi 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Süleymanpaşa'da trafik akışını rahatlatacak projelerden olan Soğancılar Caddes

GÜNDEM 14.03.2020 15:06:00 0
Soğancılar

 

Tamamlanan asfalt çalışması ile beraber, Muratlı Caddesi'nin, Kafkas Sokak-Cevizli Sokak ve Soğancılar Caddesi üzerinden, Çandarlızade Caddesi'ni birbirine bağlayan Ördeklidere Geçidi de hizmete açıldı.

 

BAĞLANTI YOLLARI DA KISA ZAMANDA TAMAMLANACAK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Fatih Sultan Mehmet Bulvarı ve Hükümet Caddesi'ne alternatif oluşturacak yeni yolun açılmasıyla, Süleymanpaşa'da mevcut trafik akışının rahatlatılması hedeflenmektedir. Yapılan çalışmalar sonucunda Ördeklidere Geçit'i hizmete açılmış olup bağlantı yollarında iyileştirmeler devam edecektir." dedi. Yol çalışmalarının il genelinde büyük bir hızla devam ettiğinin altını çizen Başkan Albayrak, "Yol seferberliğimiz aralıksız devam ediyor. Süleymanpaşa İlçemizde trafik yoğunluğunu azaltma hedefiyle projelendirdiğimiz ve yaptığımız yoğun çalışmalarla sona geldiğimiz Soğancılar Caddesi'nde asfalt çalışmalarımızı da tamamladık. Bağlantı yollarını da en kısa zamanda tamamlayarak Süleymanpaşa'da trafik akışına alternatif olacak önemli bir yol ağını hizmete almış olacağız. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Buse SERİN