Kardeş oda protokolü imzalandı

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ile Edirne Ticaret ve Sanayi Odası arasında "Kardeş Oda" protokolü imzalandı. Edirne TSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, kardeş oda protokolü ile birliktelikle

GÜNDEM 12.03.2020 18:36:00 0
Kardeş oda protokolü imzalandı

 

Edirne’de düzenlenen protokol imza töreninde konuşan Edirne TSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, “Bugün burada imzalayacağımız kardeş oda protokolü ile birlikteliğimizi perçinleyerek resmileştirmiş olacağız. Bu kapsamda başta Cengiz Başkan ve Hakan Başkan nezdinde tüm meclis üyelerine bugüne tanıklık ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi. 

 

YÖNETİM KURULLARI TARAFINDAN KARAR ALINMIŞTI

 

Serhat Şehri Edirne’de olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay da “Geçtiğimiz yıl Edirne TSO meclisimize konuk olmuştu ve o toplantı sonrasında yönetim kurullarımızca kardeş oda olunması yönünde karar alınmıştı. Trakya Bölgesi’nin önde gelen önemli iki büyük meslek odaları olarak bahsi geçen protokolle; mevzuat ve iyi niyet kuralları çerçevesinde taraflar arasında karşılıklı iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standardının artmasını sağlamak, ortak toplantılar ve faaliyetler düzenlemek, işbirliği sayesinde projeler hazırlamak ve yürütmek, Tekirdağ ile Edirne’nin sanayi, ticaret ve turizm faaliyetlerinin gelişmesine katkıda bulunmak, bunun yanında iki il arasında sosyo-kültürel faaliyetlerde birlikte hareket etmek ve iki oda arasındaki deneyimlerinden faydalanmayı hedefliyoruz. Çünkü dünyada paylaşınca artan tek şey bilgidir. Bizler Edirne’yi ve sizleri seviyor, kardeş oda olacağımız için büyük mutluluk duyuyoruz” dedi. 

 

İMZALAR ATILDI

 

Konuşmaların ardından Kardeş Oda imza protokolü, Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay ve Edirne TSO Başkanı Recep Zıpkınkurt tarafından imzalandı. Gerçekleşen tören, karşılıklı iki oda heyetlerinin günün anısına plaket takdimleri ile son buldu. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen imza törenine; Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Meclis Başkanı Hakan Şık, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Meclis Başkanı Emre Alp ve her iki odanın meclis üyeleri katıldı.

 

Haber / Yener AKBABA