´Yüzme Bilmeyen Kalmasın´ 

Çorlu Belediyesi, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çorlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü arasında 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' iş birliği protokolü imzalandı. Pr

GÜNDEM 12.03.2020 18:27:00 0
´Yüzme Bilmeyen Kalmasın´ 

 

İlkokul 3. ve 4. sınıf öğrencilerine Çorlu Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu antrenörleri tarafından ücretsiz yüzme dersleri verileceğini kaydeden yetkililer, Beden Eğitimi ve Oyun derslerinde verilmesi planlanan ve üç dönem boyunca devam edecek olan yüzme derslerinde yüzme bilmeyen öğrencilere yüzme sporu öğretileceğini kaydetti. 

 

YÜZME EĞİTİMİ VERİLECEK

 

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdülkerim Kasap tarafından imzalanan protokol kapsamında yüzme eğitimi verilecek öğrencilerin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirleneceği kaydedilerek “Çorlu’da eğitim ve öğretim vermekte olan 9 okuldan toplamda 270 öğrenciye yüzme eğitimi verilecek” dedi. İlçede her geçen gün yeni projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt “‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projemizi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz ile birlikte hayata geçiriyoruz. Yüzme sporuyla tanışacak öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi. 

 

Haber / Yakup KARATEPE