Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası finali Kapaklı'da yapılıyor

Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Tekirdağ finali Kapaklı'da Pınarça Spor Salonu'nda yapılıyor.Saat 10:00'da başlayan turnuvaya 254 öğrenci katılıyor. Turnuva yarın da devam edecek. Turnuvada

GÜNDEM 10.03.2020 16:44:00 0
Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası finali Kapaklı

 

Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Tekirdağ finali, Kapaklı Pınarça Mahallesi’nde bulunan Pınarça Spor Salonu’nda yapılıyor. 

 

2 GÜN SÜRECEK

 

2 gün sürecek olan turnuvanın açılışı saat 10:00’da yapıldı. Açılışa Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Güven, Belediye Meclis Üyeleri Nizamettin Çoban ve Emrah Sevinç, Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 

 

254 ÖĞRENCİ MÜCADELE EDECEK

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından turnuvanın açılışı yapılırken, 2 gün sürecek olan turnuvada 254 öğrenci mücadele edecek. Mangala, Q-Bitz, Equlibrio ve Pentago branşlarında yapılan turnuvada 33 hakem görev yapıyor. 

 

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENECEK

 

Turnuva yarın da devam edecek. Turnuvada dereceye girecek olan sporculara yarın saat 17:00’da düzenlenecek olan törende ödülleri verilecek. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU