Şehit Recep Bekir için mevlid okutuldu 

Ergene Belediyesi Suriye'nin İdlib kentinde şehit düşen Ergeneli Piyade Uzman Onbaşı Recep Bekir için Mevlid-i Şerif okuttu. Mevlitte tüm şehitlerimiz için dualar edildi.

GÜNDEM 9.03.2020 18:26:00 0
Şehit Recep Bekir için mevlid okutuldu 

 

Ergene Belediyesi İdlib’te hain saldırıda şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Recep Bekir için Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Abdulkadir Geylani Camii'nde Mevlid-i Şerif okuttu. Mevlid programına Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcıları Yüksel Baydarlı, Mehmet Cebeci, Ergene Belediyesi Meclis Üyeleri, şehidin ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

 

"BİR KEZ DAHA LANETLE KUTLUYORUM"

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, mevlid sonrası yaptığı açıklamada, “Suriye’nin İdlib kentinde yaşanan ve ülkemizi yasa boğan hain saldırı sonucu 36 askerimiz şehit oldu. Ordumuza manevi destek ve aziz şehitlerimizi yad etmek üzere Mevlid-i Şerif programı düzenledik. Bu hain saldırıyı bir kez daha lanetle kınıyorum, şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum." diye konuştu. 

 

Haber / Yakup KARATEPE