Albayrak, Kadınlar Kahvesi'ni ziyaret etti 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak eşi Gülseren Albayrak ile beraber Muratlı'ya bağlı Balabanlı Mahallesi'ndeki Köy Kahvesi'nde kadınlar ile bir araya geldi.  

GÜNDEM 8.03.2020 14:55:00 0
Albayrak, Kadınlar Kahvesi

 

Balabanlı Mahalle Muhtarı Basri Reşit tarafından hayata geçirilen kadınlar kahvesinde kadınlarla sohbet ederek önerilerini dinleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kadınlara Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

 

"HERKESİN GÜZELLİKLER YAŞAMASINI İSTİYORUM"

 

Kadınlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan Albayrak, "Sizlerle beraber olmaktan dolayı çok mutlu oldum, sizleri gayet güzel gördüm. İnşallah bundan sonra şehit haberleri almayız, bizim ülkemizin birlik beraberlik içinde mutlu günlere ihtiyacı var, bu da olacak, ülkemiz bunu da aşacak buna inanıyorum, herkesin güzellikler yaşamasını istiyorum." ifadelerini kullandı. Balabanlı kadınlara söz veren Başkan Albayrak, onları istedikleri zaman istedikleri  bir ile geziye göndereceklerini söyledi. Kadınların evlerinde yaptıkları yemeklerden de tadan Başkan Albayrak kadınlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Haber / Buse SERİN