Başkan Çetin mazbatasını aldı

1 Mart Pazar günü yapılan İYİ Parti Kapaklı 2. Olağan İlçe Kongresi'nde güven tazeleyerek 2'nci kez ilçe başkanlığına seçilen Yusuf Çetin, dün saat 10:30'da mazbatasını ald?

GÜNDEM 6.03.2020 19:04:00 0
Başkan Çetin mazbatasını aldı

 

Partililerle birlikte Çerkezköy Adalet Sarayı’na gelen Yusuf Çetin, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mahmut Dağ’ın elinden aldı. Mazbatasını aldıktan sonra adliye binası önünde açıklama yapan Yusuf Çetin “Mazbatamızı aldık. Bu görevi bize 2’nci dönem görev veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Birlikte daha önce nasıl çalıştıysak bundan sonra biraz daha fazla çalışarak iyileri çoğaltmamız gerekiyor. Bunu da yapacak güçteyiz. Yapacağımıza da çok çok eminim. Kapaklımız gibi bir yerde İYİ Parti’nin belediyeyi alacak duruma geleceğine yürekten inanıyorum. Arkadaşlarımız, bize destek veren üyelerimiz ve gönüldaşlarımızla bu işi başaracağız” dedi. 

 

“GENEL BAŞKANIMIZA YETİŞMEYE ÇALIŞIYORUZ”

 

Cesurlar hareketi olarak zor bir başlangıç yaptıklarını söyleyen Çetin “Şuanda İYİ Parti olarak çok iyi yerlerdeyiz. Genel başkanımız sağ olsun koltukta oturmuyor, o bizden fazla koşuyor. Biz de ona yetişmeye çalışıyoruz. Onun bizim önümüzde mutlaka gitmesi lazım. O bize yol açıyor. Bugüne kadar yol açtı. Bundan sonra daha fazla yol açmaya çalışıyor” dedi. 

 

AKŞENER 12 MART’TA KAPAKLI’YA GELECEK

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 12 Mart’ta Tekirdağ programı kapsamında Kapaklı’ya geleceğini söyleyen İlçe Başkanı Yusuf Çetin “Kapaklı’da esnaf ziyaretleri yapmak ve halkımızla birebir temas etmek istiyor. Perşembe günü saat 13:00’da Kapaklı’da olacak. Halkımız iletmek istediği sorunları gelip kendisine birebir iletsinler. Halkımızı Kapaklı’da bir arada olmaya davet ediyoruz” dedi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU