Semt pazarlarına düzen getiriliyor

Keşan Belediyesi tarafından Yeni Mahalle'de Çarşamba Günleri kurulan semt pazarının yeni yeri için hazırlıklar devam ediyor. 2 bin 100 metre kare alanda hazırlanan pazaryeri ile ilgili açıklamalarda bulunan B

GÜNDEM 6.03.2020 18:46:00 0
Semt pazarlarına düzen getiriliyor

 

Yeni Mahalle’de Bilal Ergeç Parkı ile Hancı Market arasında bulunan alan Çarşamba günleri kurulacak semt pazarı için hazırlıklar sürüyor.

 

"DÜZEN VE DİSİPLİN İÇERİSİNE SOKUYORUZ"

 

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, "Nisan ayında Çarşamba günleri kurulan halk pazarının yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak. Pazar yerlerimizi düzen ve disiplin içerisine sokarak geliştiriyoruz. Semt pazarlarımızın yola kurulmaması ve vatandaşlarımıza düzen içerisinde hizmet vermesi için çalışıyoruz. 4 metre kare olacak şekilde 50 adet tezgah ile pazaryerimizi hazırlıyoruz. 2 bin 100 metre kare alanımıza kilitli taş ile zeminimizi düzenliyoruz. Nisan ayı itibariyle yeni yerinde hizmet verecek." dedi.  

 

"ULAŞIMI AKSATMAYACAK"

 

Helvacıoğlu, açıklamasının devamında, "Salı pazarımız ile semt pazarlarımıza düzen getirmeye başladık, Çarşamba pazarımız için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Keşan’ımıza ferah ve düzenli alanlar kazandırarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Ulaşımı aksatmamak için yolda kurulan Çarşamba pazarımızı Bilal Ergeç Parkı arkasına kurarak hem vatandaşlarımızın dinleneceği hem de alışveriş yapacağı bir alan oluşturuyoruz.” ifadelerine yer verdi. 

 

Haber / Menşure KARDEŞ