Muratlı Meclisi, şehidimizin ismini ölümsüzleştirdi

Muratlı Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın ilk oturumu Belediye Başkanı Nebi Tepe başkanlığında yapıldı. Toplantıda, İdlib'te gerçekleşen hain saldırıda şehit olan Birhan Er'in i

GÜNDEM 4.03.2020 12:54:00 0
Muratlı Meclisi, şehidimizin ismini ölümsüzleştirdi

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Belediye Başkanı Nebi Tepe, şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi. Ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

 

İMAR KOMİSYONUNA HAVALE EDİLDİ

 

İlk olarak Sözleşmeli Veteriner ve Şehir plancısı alınması ile ilgili madde oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra, Şafak Özyürek ve Ali Özyürek'in dilekçesi görüşülerek İmar komisyonuna havale edildi. Gündemin 3'üncü maddesinde; Muratlı 1935 Spor Kulübü'nün yardım dilekçesi görüşülerek Plan bütçe komisyonuna havale edildi.

 

ŞEHİDİMİZİN İSMİ YAŞATILACAK 

 

Ardından, Norm kadronun güncellenmesi hakkındaki madde oy birliği ile kabul edildi. Evsel katı atık tarifelerinin güncellenmesi hakkındaki maddenin Plan bütçe komisyonuna havale edilmesinin ardından gündemin 6'ncı maddesine geçildi. İdlib'te gerçekleşen hain saldırıda şehit olan Birhan Er'in isminin Kırkkepenekli Mahallesi'nde ailesinin bulunduğu sokağa verilmesi oy birliği ile kabul edildi. Son gündem maddesinde; Hanoğlu Mahallesi'ndeki taşınmazın 25 yıllığına kiraya verilmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi. 

 

Haber / Buse SERİN