Akay: Okullarımızın daha fazla yeşil alanı olsun

Çerkezköy'e Gönülverenler Derneği, öğrencilere çevre bilinci ve ağaç sevgisi aşılamak için öğrencilerle birlikte Mevlana İlkokulu bahçesine 50 adet fıstık çamı fidanı dikti. Dernek

GÜNDEM 4.03.2020 12:47:00 0
Akay: Okullarımızın daha fazla yeşil alanı olsun

 

Ağaç dikim etkinliği ile ilgili bilgi veren Çerkezköy’e Gönülverenler Derneği Başkanı Murat Akay, "Bugün Mevlana İlkokulumuzun bahçesinde öğretmen ve öğrencilerle birlikte 50 adet fıstık çamı fidanı dikimi gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyiz. Ağaç dikimindeki amacımız geleceğimiz olan çocuklarımız yarının büyükleri olacak ve çeşitli devlet  kademelerinde görev alacaklar. Sevgili öğrencilerimize çevre bilincini, ağaç sevgisini ve doğa bilincini aşılamak istiyoruz." şeklinde konuştu.

 

"GÜCÜMÜZ NİSPETİNDE KATKI VERMEYE ÇALIŞIYORUZ"

 

Murat Akay, "Çerkezköy’ümüzün ve okullarımızın daha fazla yeşil alana sahip olmasını istiyoruz. Bu yüzden bu anlamlı ve örnek olacak güzel etkinliği düzenledik. Bugün benimle birlikte dernek üyelerimizden Aykut Akar, İlhan Güven ve Gülümser Azman, Okul Müdürü Serdar İş, Müdür Yardımcıları Cemil Ağar, Funda Çırpan, Hasan Özen başta olmak üzere öğretmenlere ve öğrencilere, okul görevlilerine çok teşekkür ediyorum. Okullarımıza her zaman  gücümüz nispetinde katkı vermeye  çalışıyoruz.” diye konuştu. 

 

İSİMLERİNİ YAZDILAR 

 

Okul Müdürü Serdar İş’te, Çerkezköy’e Gönülverenler Derneği Başkanı Murat Akay ve dernek yönetimine okullarında ağaç dikim töreni düzenleyerek 50 adet Fıstık Çamı diktikleri için teşekkür etti. Öğrenciler, fidan dikimi sırasında ağaç dikmeyi öğrendiklerini ve diktikleri Fıstık çamlarının tutması için özen göstererek sık sık sulayacaklarını belirttiler. Fidan diken bazı öğrencilerde fidanların yanına kazıklar çakarak isimlerini yazdılar.

 

Haber / Buse SERİN