Çorlu'da deprem farkındalığı oluşturuluyor

Çorlu Belediyesi ve Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) iş birliğiyle deprem konusunda farkındalık yaratabilmek için bir alışveriş merkezinde stant kuruldu.

GÜNDEM 4.03.2020 12:43:00 0
Çorlu

Çorlu Belediyesi tarafından hazırlanan "Depreme Hazırlık El Kitabı" 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Sivil Savunma Amiri Veli Şimşek tarafından alışveriş merkezine gelen ziyaretçilere dağıtılırken içerik hakkında bilgiler de verildi.

 

"BİLİNÇLİ BİR HALE GETİRMELİYİZ"

 

Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından AFAD Gönüllüsü Projesi kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi aktarılırken hazırlanan broşürler de vatandaşlara dağıtıldı. Çorlu Belediyesi ve AFAD ekipleri tarafından vatandaşları olası afetlere karşı bilinçlendirmek ve afetlere hazırlıklı bir şehir oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, "Vatandaşlarımız afet ile acil durumlara karşı daha bilinçli bir hale getirmeliyiz. Bu kapsamda hazırladığımız kitapçık ile deprem konusunda farkındalık yaratmayı arzu ediyoruz." ifadelerini kullandı. Bilgilendirme çalışmalarına şehrin diğer noktalarında devam edilecek.

 

Haber / Ruşa ELMA