Bozdağ: Devletimizin emrinde, Mehmetçiğimizin yanındayız

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, İdlib'de Mehmetçiklerimize yönelik düzenlenen hain saldırıları kınarken, Bahar Kalkanı Harekatı'na da tamd estek verdi. Bozdağ â€

GÜNDEM 3.03.2020 18:24:00 0
Bozdağ: Devletimizin emrinde, Mehmetçiğimizin yanındayız

 

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, ülkemizin içerideki ve dışarıdaki bölücü terör örgütlerine karşı sürdürdüğü mücadele kapsamında ülkemizin 81 şehrinde olduğu gibi Çerkezköy’de de vatandaşlar ve esnaf olarak ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğruna can siperhane mücadele eden kahraman Mehmetçiğimizin yanında olduklarını belirterek “Çerkezköy’deki esnaf ve sanatkarlar olarak Suriye başta olmak üzere bölgeye huzur ve barışın gelebilmesi için  mücadele eden kahraman ordumuzun yanındayız. Bahar Kalkanı Harekatı’na katılan kahraman Mehmetçiğimiz ve güvenlik mensuplarımız her daim  aziz milletimizin aklında ve kalbindedir” dedi. 

 

“TÜRK MİLLETİNİN DUALARI MEHMETÇİKLERİMİZ İÇİN”

 

Batının gözlerini kapatıp kulaklarını tıkadığı Ortadoğu’daki çığlığa, Suriye'deki feryada sessiz kalmayan devletimizin, her dönem olduğu gibi bu zor dönemde de ülkemizin sınır güvenliği başta olmak üzere mazlum milletlerin umudu konumunda olduğunu kaydeden Bozdağ, “Türk milletinin duaları kahraman Mehmetçiklerimiz için. Onları Allah’a emanet ediyoruz. İdlib’de rejim güçlerinin hain pususu ile şahadet şerbetini içen aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, yaralı ve gazilerimize acil şifalar diliyorum” dedi. 

 

“BAHAR KALKANI HAREKATINI DESTEKLİYORUZ”

 

Ülkemizin zor bir süreçten geçtiğini söyleyen Bozdağ, “Bizler her dönemde devletimizin, milletimizin ve kahraman ordumuzun yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Şehitlerimizin kanının yerde kalmayacağına eminiz. Bu amaçla başlatılan 'Bahar Kalkanı Harekatı'nı destekliyoruz” dedi. 

 

“SÖZ KONUSU VATANSA, GERİSİ TEFERRUATTIR”

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ sözünü de anımsatan Bozdağ “Biz, her türlü zorluğu aşmasını bilen bir milletiz. Şahsım, odamız ve üyelerimiz  olarak bugün hem dış düşmanlarımıza hem iç düşmanlarımıza karşın her zamankinden daha bütünüz, daha biriz, daha beraberiz. Tüm kazanımlarımızla hükümetimizin ve devletimizin emrinde, Mehmetçiğimizin yanındayız. Cenab-ı Allah ülkemizi şerlerden korusun, milletimizin birliğini ve dirliğini muhafaza etsin, askerlerimizi muzaffer eylesin” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ