40 bin parça eşya ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak

Keşan Belediyesi Sosyal Hizmet Birimi, Yenimescit Mahallesi'nde bulunan semt sahasında hizmet vermeye başladı. Keşan Belediye Başkan Vekili Sema Kılıç, "40 bin parça eşyayı ihtiyaç sahiplerine ulaştÄ?

GÜNDEM 3.03.2020 17:02:00 0
40 bin parça eşya ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak

 

Keşan Belediyesi Başkan Vekili Sema Kılıç, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Uslu, Yenimescit Mahalle Muhtarı Fikret Kantar ve Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Bayram Ali Kalfalar Sosyal Hizmet Birimi’ni ziyaret etti.

 

"EŞYA KABULÜ DEVAM EDİYOR"

 

Keşan Belediye Başkan Vekili Sema Kılıç, Sosyal Hizmet Birimi’nin belirlenen takvime göre vatandaşın ayağına hizmet götürmeye devam ettiğini belirterek, “Bugün 6'ncı noktamızda hizmet veriyoruz. Çalışmalarımız kapsamında birimimiz diğer mahallelerimizi ziyaret edecek. İhtiyaç fazlası eşyaları, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ile buluşturuyoruz. 6 Mart Cuma gününe kadar Yenimescit Mahallemizde vatandaşımızın hizmetinde olacağız. Birimimiz eşya kabul etmeye devam ediyor. Ellerinde ihtiyaç fazlası eşya olan vatandaşlarımız belediyemizle irtibata geçebilir veya hizmet noktamıza gelerek bağışta bulunabilirler. Bugüne kadar vatandaşımızın ayağına gittiğimiz 6 noktada yaklaşık 20 bin adet eşya verdik. Bu çalışmamızın sonunda tüm mahallelerimizi ziyaret ettiğimizde 40 bin parça eşyayı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

 

 

 

"HALKIMIZ FAYDALANABİLİR"

 

Yenimescit Mahalle Muhtarı Fikret Kantar da, “3 dönemde mahalle muhtarı olarak görev yapıyorum. Bu desteğin daha önceki yıllarda da yapıldığını biliyorum ancak. Ancak bu yıl çok güzel bir gelişme oldu ve bu hizmet ayağımıza geliyor. Belediye Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu’na ve ekibine çok çok teşekkür ediyoruz. Halkımız buradan faydalanabilir.” dedi. Sosyal Hizmet Birimi 3 Mart Cuma gününe kadar Yenimescit Mahallesi semt sahasında hizmet vermeye devam edecek.

 

Haber / Menşure KARDEŞ