Vali Yıldırım: Onlar gittikleri yerden dönmek istemezler

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Ergene'yi ziyaret etti. Ziyareti  sırasında Suriye'nin İdlib bölgesinde Esed rejimi unsurlarının hain saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Recep Bekir'in ailes

GÜNDEM 3.03.2020 11:03:00 0
Vali Yıldırım: Onlar gittikleri yerden dönmek istemezler

Vali Aziz Yıldırım'a Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan ve İl Jandarma Komutanı  Kıdemli Albay Osman Kılıç eşlik etti.

 

"KABULLENMEK ZOR"

 

Ziyarette konuşan Vali Yıldırım, “Kabullenmek zor, yokluğuna alışmak zor ama inşallah ahiret günü bizde onlara kavuşacağız. Onlar gittikleri yerden dönmek istemezler, onlar bir daha gelse tekrar şehit olmak isterler.” dedi. Ziyarette; Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edildi. Vali Yıldırım, daha sonra Diyarbakır Lice Hani'de psikolojik rahatsızlığı olan kişinin ateş açması sonucu şehit olan Er Fatih Çevik’in Ergene'deki ailesini ziyaret etti. Ziyarette; Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edildi. 

 

MAHALLE SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ 

 

Vali Aziz Yıldırım, “Halkla Buluşma Günleri”  kapsamında Ergene Marmaracık Mahallesi'ndeki kahvehanede mahalle sakinleri ile de bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Vali Yıldırım, dile getirilen sıkıntılar hakkında yetkililerden bilgi alarak sorunların çözümü ve taleplerin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti. Toplantıya Vali Yıldırım’ın yanı sıra; Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan ve İl Jandarma Komutanı  Kıdemli Albay Osman Kılıç,  İdare ve Denetim Müdür Vekili Selami Evli ve mahalle sakinleri katıldı.

MUHTARLARLA TOPLANTI YAPILDI 

 

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü'nün Genelgesi gereğince, Vali Aziz Yıldırım başkanlığında yapılan “Muhtarlarla Buluşma Toplantıları’ da Mart ayında Ergene'de yapıldı. Toplantıya Vali Yıldırım’ın yanı sıra; Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Kılıç, İdare ve Denetim Müdür  Vekili Selami Evli ve muhtarlar katıldı. Muhtarlar söz alarak mahallelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Vali Yıldırım’a ilettiler.

Haber / Yener AKBABA