CHP'de gençlik kolları kongresi yapıldı

CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Olağan Kongresi 29 Şubat Cumartesi günü parti binasında yapıldı. Mevcut Başkan Uğur Can Avcılar'ın aday olmadığı kongrede seçimlere tek aday olarak g

SİYASET 1.03.2020 18:58:00 0
CHP

Cumartesi günü saat 13:00’da düzenlenen kongre Gençlik Kolları Başkanı Uğur Can Avcılar’ın konuşması ile başladı. İdlib’de şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine de başsağlığı dileyen Avcılar “2 dönemdir yaptığım gençlik kolları başkanlığı görevini devrediyorum. Bu süreçte benim yanımda olan ilçe başkanlarıma, kadın kolları başkanımıza, değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. 

 

TEK DİLEĞİMİZ BU

 

Avcılar’ın konuşmasının ardından Divan Heyeti oluşturuldu. Divan başkanlığına Yalçın Çakır seçilirken, divan üyeliklerine de Okan Coşkun ve Zafer Uyanık seçildi. İlçe Başkanı Ayfer Dönmez “Hepimiz çok üzgünüz. Zor günlerden geçiyoruz. Keşke bunları yaşamasak. Tekirdağ’ımızdan 3 şehidimiz var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Acılı ailelerine başsağlığı diliyoruz, acılarını paylaşıyoruz. İnşallah bundan sonra şehit haberleri almayız. Tek dileğimiz bu” dedi. 

“PARTİMİZE VE ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKALIM”

Uğur Can Avcılar’a bu zamana kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eden Dönmez “Bugün aday olacak arkadaşlarım ve yönetim kuruluna da bundan sonra büyük sorumluluklar düşüyor. Onlardan çok şey bekliyoruz. Hem partimizin hem ülkemizin geleceği gençler. Mustafa Kemal Atatürk’ün de bu ülkeyi sizlere emanet ettiğini unutmayarak, çok çalışarak, ülkemizi bu karanlık günlerden hep birlikte omuz omuza, el ele verip kurtarmak tek hedefimiz. Ben inanıyorum ki önümüzdeki 2 yıllık süreçte hep birlikte güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Çerkezköy’ümüze, Tekirdağ’ımıza ve ülkemize. Bunun yolu çok çalışmaktan geçiyor, fedakarlıktan geçiyor. Partimize, ülkemize sahip çıkalım. Bu iktidardan ancak bu şekilde kurtulabiliriz” dedi. 

“ÇERKEZKÖY’DE SES GETİRECEĞİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel seçimlerden bir ivme kazandığını söyleyen Dönmez “Büyükşehirleri aldık. Ve bunu katlayarak devam ettirmek için bizlere çok görev düşüyor. Bunu hep birlikte yapacağımıza inanıyorum” dedi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Gençlik Kolları Başkan Adayı Okan Ermeğan konuşma yaptı. Ermeğan “Hep beraber çalışacağız. Güzel işlere imza atacağız. Çerkezköy’de ses getireceğiz” dedi. Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. 

İŞTE YENİ YÖNETİM

İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Okan Ermeğan seçilirken, yeni yönetimde Serkan Buzkuş, Buse Çiftçi, İlker Cihan Girginer, Gizem Özcan, Ulaş Polat, Aytekin Şahinkaya, Erman Şişman, Yusuf Emre Taşçıoğlu, Erdem Yavuz ve Devrim Zengin yer aldı. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU