Şehitler için Kur'an okutuldu

Kapaklı Ordulular Derneği tarafından geleneksel hale getirilen Hamsi Şöleni'nin bu yıl 7'ncisi düzenlendi. Dernek binası önünde düzenlenen etkinlikte eğlenceler iptal edilerek şehitlerimiz için Kurâ

GÜNDEM 1.03.2020 18:43:00 0
Şehitler için Kur

Kapaklı Ordulular Derneği tarafından geleneksel hale getirilen Hamsi Şöleni etkinliğinin bu yıl 7’ncisi düzenlendi. 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Pazar günü saat 13:00’da dernek binası önünde düzenlenen etkinliğe Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, Küçükyaylalılar Derneği Başkanı Selami Tetik, Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Beytullah Coşkun, Kapaklı Belediye Eski Başkanı İrfan Mandalı, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda davetli ve dernek üyesi katıldı. 

 

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN KUR’AN-I KERİM OKUNDU

Geçtiğimiz yıllarda şölen havasında gerçekleştirilen etkinlikte bu yıl İdlib’de hayatını kaybeden şehitlerimiz dolayısıyla eğlenceler iptal edildi. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi. Etkinlikte vatandaşlara 1 ton Karadeniz hamsisi dağıtıldı. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU