Kalite Yönetim Sistemi anlatıldı 

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Tarım Toplantı Salonu'nda, İlçe ve Şube Müdürleri ile görevli personellerine, 'Kalite Yönetim Sistemi' hakkında bilgilendirme ve veri analizi toplantısı yap

GÜNDEM 1.03.2020 18:33:00 0
Kalite Yönetim Sistemi anlatıldı 

Toplantıya 32 personel katıldı. Toplantıda kalite yönetim sisteminin tanımı, prensipleri ve nasıl etkin kullanılacağına ilişkin bilgilendirme yapıldı.

 

"HALEN GEÇERLİLİĞİNİ KORUMAKTADIR"

 

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün 2018 yılında Türk Standartları Enstitüsü'ne yaptığı başvuruya istinaden 2018 yılında İSO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi sertifikası düzenlenmişti. Sunumun birinci bölümünde görev alan Veteriner Hekim Yiğit Akın; sistemin tanımı, uygulamada yapılabilecek düzenlemeler ve kalite yönetim sisteminin temel prensiplerinden bahsetti. Önümüzdeki dönemde yapılacak olan iç tetkiklerin planlamasının paylaşılmasının akabinde, sunumun ikinci bölümünde "Yönetim Hakkında" kısmında hazırladığı sunumu anlatan Gıda ve Yem Şube Müdürü ve aynı zamanda Kalite Yönetim Ekibi Lideri Taner Akcakaya "İlimizde tarım, hayvancılık ve gıda sektörüne daha kaliteli hizmet vermek amacıyla alınan bu sertifika, halen geçerliliğini korumaktadır. Bu doğrultuda vatandaşa doğru, kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek için çalışma arkadaşlarımın azami çabayı göstereceğine hiç kuşkum yoktur." şeklinde konuştu. 

 

Haber / Yener AKBABA