Akay: En kısa sürede çalışma takvimi oluşturulmalı

Çerkezköy'de yapılması planlanan Yeraltı Otopark ve Meydan Düzenleme projeleri ile Atatürk ve Öztrak Caddeleri İçme Suyu Hattı ve Yağmursuyu Hattı yatırımları ile ilgili Değerlendirme Toplantısı y

GÜNDEM 27.02.2020 17:07:00 0
Akay: En kısa sürede çalışma takvimi oluşturulmalı

Çerkezköy Belediye Meclis Salonu'nda yapılan toplantıya; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz, Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil ve Etüt ve Projeler Daire Başkanı Ramazan Alpaslan Kurtoğlu katıldı.

 

2021'İN İLK YARISINDA START VERİLMELİ

 

Projeler hakkında değerlendirmelerde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "TESKİ, Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Etüt ve Projeler Daire Başkanlıkları en kısa sürede bir çalışma takvimi oluşturmalı. 2021 Şubat–Mart aylarında altyapı çalışmalarına başlanılması gerekiyor. Etüt ve Projeler Daire Başkanlığı’nın da Yer Altı Otopark ve Meydan Düzenleme Projeleri için tüm hazırlıklarını tamamlayıp, çalışmalara en geç 2021 yılının ilk yarısında start verilmeli." ifadelerini kullandı.

 

ALBAYRAK, DAİRE BAŞKANLARINA TALİMAT VERDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da, toplantıda yaptığı konuşmada, "Yer Altı Otopark, Meydan Düzenleme Projeleri ile Atatürk ve Öztrak Caddeleri İçme Suyu Hattı ve Yağmursuyu Hattı yatırımları ile ilgili çalışmalar bir takvime göre yapılmalıdır." şeklinde konuştu. Projeler ile ilgili tüm hazırlık çalışmalarının en kısa sürede tamamlanması için Daire Başkanlarına ve TESKİ Genel Müdürüne talimat veren Albayrak, çalışmaların bizzat takipçisi olacağını söyledi. Başkan Albayrak Mart sonunda tekrar toplanmak üzere Değerlendirme Toplantısı’nı sona erdirdi.

 

Haber / Buse SERİN