Alaçam'a düşen şehit ateşi, Kapaklı'yı da yasa boğdu

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde görev yaparken geçici görevle Suriye'ye giden ve bir süredir Suriye'nin İdlib şehrinde görev yapan Uzman Onbaşı Şükrü Elibol, rejim güçleri tarafından düzenlenen

GÜNDEM 27.02.2020 09:00:00 0
Alaçam

Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Başkan Yardımcısı Halil Elibol’un kardeşi Şükrü Elibol’un şahadet haberi, Samsun’daki ailesi başta olmak üzere Kapaklı’daki ağabeyi ve Kapaklı’daki akrabalarını da yasa boğdu.

 

ASKERİ UÇAKLA MEMLEKETİNE GÖTÜRÜLDÜ

 

27 yaşındaki İstihkam Uzman Onbaşı Şükrü Elibol'un cenazesi askeri uçakla saat 12:00 sıralarında memleketi Samsun'a götürüldü. Çarşamba Havalimanı’nda düzenlenen törene, Samsun Valisi Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, şehit ağabeyleri Mustafa, Halil ve Ramazan Elibol ile şehit yakınları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Şehit Elibol'un cenazesi askeri uçaktan indirildikten sonra cenaze töreni için konvoy eşliğinde Alaçam ilçesi Umutlu Mahallesi'ne götürüldü. 

 

1 AY SONRA BABA OLACAKTI

 

Şükrü Elibol, ikindi namazına müteakip Toklu Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında sonsuzluğa uğurlanacak. Şehit Şükrü Elibol'un 8 aylık hamile eşinin acı haberin ardından fenalaşması üzerine Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak gözlem altında tutulduğu belirtildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU