İhtiyaç sahipleri ile duyarlı vatandaşlar buluşacak

Keşan Belediyesi Sosyal Hizmet Birimi, Paşayiğit Mahallesi'ndeki caminin alt katında kuruldu. Birim, 28 Şubat Perşembe gününe kadar ihtiyaç sahipleri ile duyarlı vatandaşları aynı alanda buluşturacak.

GÜNDEM 26.02.2020 13:59:00 0
İhtiyaç sahipleri ile duyarlı vatandaşlar buluşacak

 

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Sosyal Hizmet Çadırı’nı ziyaret etti. Burada konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Biz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla, eşya teslim etmek isteyen duyarlı vatandaşlarımız arasında aracıyız. Giyilmeyen,  kullanılmayan eşyalarınızı Sosyal Hizmet Birimimize getirin, biz de ihtiyaç sahipleri ile buluşturalım. Bütün hemşehrilerimizi bu organizasyona destek olmaya davet ediyorum.” şeklinde konuştu.  

 

"HİZMETİ VATANDAŞIN AYAĞINA GÖTÜRÜYORUZ"

 

Keşan Belediyesi’nin sosyal hizmet çadırını mahallelere taşıdığını ve hem alım hem de teslim anlamında kolaylık sağlandığını kaydeden Başkan Helvacıoğlu, “Hizmeti vatandaşımızın ayağına götürüyoruz. 28 Şubat Cuma gününe kadar Sosyal Hizmet Birimimiz Paşayiğit’te ihtiyaç sahipleri ile duyarlı vatandaşlarımızı buluşturacak.” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Emre BOZ