Özel insanlar için anlamlı proje

Atatürk İlkokulu 1-D sınıfı öğretmeni Zülbiye Bakanoğulları, öğrenciler ve veliler, özel insanlar için anlamlı bir projeye imza attı. Sınıf öğretmeni ve veliler tarafından örülen patik,

GÜNDEM 25.02.2020 16:03:00 0
Özel insanlar için anlamlı proje

Projeyle ilgili bilgi veren Atatürk İlkokulu 1-D sınıfı öğretmeni Zülbiye Bakanoğulları, çocuklara iyiliği ve işbirliğini aşılamak için böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini, velilerin de çok büyük destek verdiğini ifade ederek “Hep birlikte hangi ürünün yapılabileceğine karar verdik. Çocuklar da oyuncakların içini doldurmada bize yardımcı oldu. Bugün mutlu günümüz. Önce yakın çevremize faydamız olsun diye düşündük. Elde ettiğimiz gelirle bir tekerlekli sandalye, belki bir protez, derneğin neye ihtiyacı varsa bağışlamayı amaçlıyoruz. Daha önceden sattığımız çok ürünümüz var. Yarın da küçük bir stant açıp devamını getireceğiz” dedi.

 

 

“ENGELLİ TOPLUMA EMANETTİR”

 

Projeyi ‘engelli topluma emanettir’ sloganıyla hayata geçirdiklerini ve sipariş olursa bir süre daha sürdürmeyi düşündüklerini söyleyen Bakanoğulları “Bütün engelli vatandaşlarımız bize emanet, halka emanet. Onlara bir nebze katkımız olabilirse ne mutlu bize. Çevremizden de siparişler aldık. 20 gündür örüyor anneler. Daha önce de LÖSEV yararına stantlar açmıştık. Gençlere de örnek olmak istiyoruz” dedi.

 

 

“GÜZEL ÇOCUKLAR YETİŞTİRDİKLERİNİ GÖRMEK BİZLERİ DE SEVİNDİRDİ”

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar da projeden duydukları memnuniyeti dile getirerek “Derneğimize bir sandalye kazanmaktan ziyade farkındalığın oluşmuş olması, Zülbiye Bakanoğulları’nın küçük yaşta çocuklara bunu aşılıyor olması, böyle bir ufuk açması beni çok mutlu etti. Emeklerinden dolayı velilere de teşekkür ediyoruz. Çok güzel insanlar, bu güzel insanların çok güzel çocuklar yetiştirdiğini görüyor olmak bizi de sevindirdi. Hem kendi adıma hem yönetimim adına, hem de üyelerimiz adına Zülbiye Hocama ve velilerime teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU