Tolga Çandar, sevilen şarkıları Çerkezköylüler için seslendirdi

Eğitim İş Sendikası Çerkezköy, Kapaklı ve Saray Temsilcilikleri tarafından düzenlenen konserde halk sanatçısı Tolga Çandar, sevilen şarkıları Çerkezköylüler için seslendirdi.

GÜNDEM 20.02.2020 13:42:00 0
Tolga Çandar, sevilen şarkıları Çerkezköylüler için seslendirdi

Atatürk Kültür Merkezi'nde önceki akşam saat 20.00'da başlayan konsere Eğitim İş Sendikası Tekirdağ İl Başkanı Hüseyin Eren, Eğitim İş Sendikası Çerkezköy Temsilcisi Mehmet Tabak, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

“POLİTİK PARÇALANMA HEPİMİZİ GÜÇSÜZ KILIYOR”

 

Konser, Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası'nın tanıtım filmiyle başladı. Ardından konuşmasını yapan Eğitim İş Sendikası Tekirdağ İl Başkanı Hüseyin Eren, "Ben Eğitim İş'in kurulduğu yıldan beri 2005'ten beri laik, demokratik, ulusal değerlere saygılı, Atatürk devrimciliği üzerine kurulu bir sendika olarak emek mücadelesi verdiğini ve tabi ki tüm eğitim çalışanlarını aynı çatı altında toplandığı günü de dilerim ileride tüm eğitim emekçileri görürler.  Bizim öğretmenler odasında sorunlarımız aynı, çözüm yollarımız belli ama bu politik parçalanma hepimizi güçsüz kılmaktadır. Ben buradan tüm eğitim emekçilerini en azından çeşitli olaylarda birlikte hareket etmeye davet ediyorum. Sizleri bu gece çok sendikal konuşmayla boğmak da istemiyorum. Eğlenmeye geldik buraya. Burada sayın Tolga Çandar konserinde hep birlikte güzel vakit geçireceğimizi umuyorum. Öncelikle temsiliyette her zaman gurur duyduğum eğitim emekçilerini, öğretmen arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.

 

 

SEYİRCİLERİ KAHKAHAYA BOĞDU

 

Hüseyin Eren'in konuşmasının ardından Müzik öğretmenleri hazırladıkları 'Hoş geldin Türküleri' ile sahne aldılar. Zülfü Livaneli'nin 'Bir şafaktan bir şafağa' türküsüyle giriş yapan öğretmenler, seyircilerin beğenisini kazandı.  Müzik öğretmenlerinin kısa müzik şöleninin ardından sevilen halk sanatçısı Tolga Çandar sahne aldı. Sevilen türküleri Çerkezköylüler için seslendiren Çandar, türkülerin arasında anlattığı anılarıyla seyircileri kahkahaya boğdu. Seyircilerin sempatisini kazanan sanatçı, Çerkezköylüler ile bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Konserin sonunda Eğitim İş Sendikası Çerkezköy Temsilcisi Mehmet Tabak, sanatçıya teşekkür ederek hediye takdim etti.

 

Haber / Buse SERİN