Çetin: Halkın iktidarını kuracağız

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı'nın 2. Olağan Kongresi 1 Mart Pazar günü yapılacak. İYİ Parti Kapaklı İlçe Teşkilatında aktif olarak görev almak isteyen üyelerin ilçe başk

GÜNDEM 19.02.2020 17:36:00 0
Çetin: Halkın iktidarını kuracağız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener öncülüğünde cesurlar hareketi olarak çıktıkları bu yolda 2. Olağan Kongresi’ni şölen havasında gerçekleştirmek istediklerini ifade eden Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, “Genel merkezimizin açıklamış olduğu Kongre takviminde 1 Mart’ta yapılacak olan İYİ Parti Kapaklı olarak kongre hazırlıklarımızı herkese açık bir şekilde gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

“MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

 

“Partimizin ve vatan sevdalısı, iyi yürekli insanımızın iktidarı için bir ivme kazandıracağına inandığım bu kongremize tüm halkımızı bekliyoruz” diyen Çetin, her geçen gün daha da güçlenerek halkın iktidarını kuracaklarını söyledi. İYİ Parti Kapaklı İlçe Kongresi’nin alışılagelmişin dışında bir kongre olmasını beklediklerini kaydeden Çetin, delegelere ve üyelere süreç ile ilgili ayrıntılı bilgilendirme mesajları gönderdiklerini belirterek “Şu ana kadar İlçe Yönetimine aday olan, başka bir arkadaşımız başvuru veya açıklama yapmış değil. Kongre için kullanacağımız salonumuzu gelin gibi süsleyerek hazırlıklarımızı en ince ayrıntısına kadar planlıyoruz. Bir toy havasında geçmesini istediğimiz kongremizin ardından, iyiliğin çatısı altında ülkemizin iyileştirilmiş parlamenter sisteme kavuşabilmesi için hep birlikte mücadelemize devam edeceğiz” dedi. Çetin, İYİ Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı’nda aktif olarak görev almak isteyen üyelerin İlçe Başkanlığı’nın ilgili birimine ismini yazdırarak katkıda bulunabileceğini söyledi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU