E-spor Öğrenci Topluluğu, ilk faaliyetini yaptı 

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan "E-spor Öğrenci Topluluğu" ilk faaliyetini düzenleyerek kulübü üniversite öğrencilere tanıttı. Balkan

GÜNDEM 17.02.2020 15:20:00 0
E-spor Öğrenci Topluluğu, ilk faaliyetini yaptı 


Trakya Üniversitesi’nin E-spor ile ilgilenen öğrencilerini bir çatı altında toplamayı hedefleyen topluluk adına açıklama yapan Başkan Cem Özdinç, “İlk faaliyetimizi e-spor dalının popüler oyunu League of Legends – LOL 1vs1 turnuvası ile yaptık. Etkinlik esnasında maçlara katılan herkese, maçlara katılmayan ama topluluğa üye olan öğrencilere de aralarda yapılan çekilişlerle sponsorların sağladığı çeşitli hediyeler verdik." dedi. 

 

"AMACIMIZ E-SPORU SEVDİRMEK"

 

"Amacımız E-sporu Trakya Üniversitesi öğrencilerine tanıtmak ve sevdirmek." diyen Özdinç, "Ben özellikle topluluğumuzun Akademik Danışmanları Öğr. Gör İlkay Demiralay ve Öğr. Gör. Burak İşçimen'e katkılarından dolayı teşekkür ederim.” dedi. Etkinliğe Topluluk Başkan Yardımcısı ve Suppermassive takımının koçu Serdar Padeş ve Trakya Üniversitesi LOL Elçisi Mert Bayır katılarak bilgilerini ve deneyimlerini katılımcılar ile paylaştı.

 

Haber / Emre BOZ