Geleneksel Dayanışma Çayı'nda gönüllerince eğlendiler

Nurullah Narin Ortaokulu'nun Geleneksel Dayanışma Çayı dün yapıldı. Öğretmen, öğrenci ve velilerin bir araya geldiği etkinlikte öğrenciler çalan şarkılar eşliğinde gönüllerince oynarlarken ?

GÜNDEM 16.02.2020 17:41:00 0
Geleneksel Dayanışma Çayı

Nurullah Narin Ortaokulu'nun Geleneksel Dayanışma Çayı, dün 13.00-18.00 saatleri arasında Dekor Düğün Salonu'nda yapıldı. Katılımın yoğun olduğu etkinlik, Nurullah Narin Ortaokulu Müdürü Musa Dinç'in konuşmasıyla başladı. Dinç, geleneksel olarak her sene düzenlenen etkinliğin bu sene de geniş bir katılımla yapılmasından dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti. Okul aile birliği yönetimine, öğretmenlere ve öğrencilere katılımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Dinç, herkese iyi eğlenceler diledi. Ardından, Okul Aile Birliği Yönetimi sahneye çıktı ve günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

 

 

ESNAF DESTEK OLDU

 

Okul Aile Birliği Başkanı Kader Zümbül de, "Senede bir kez geleneksel olarak Nurullah Narin Ortaokulu olarak böyle bir dayanışma çayı düzenliyoruz. Bu etkinliğin amacı hem okulumuza katkımızın olması hem de velilerin, öğretmenlerin ve öğrencilerin beraber senede bir günü eğlenerek geçirmelerini sağlamak. Bunu da sadece veliler açısından karşılamıyoruz, Çerkezköy esnafımız da bize yardımcı oluyor. Tüm esnaflarımıza tek tek gittik ve kendileriyle görüştük, "Okulumuzun çayı var ve çekilişimiz olacak. Sizde bize nacizane bir hediye verirseniz bunu çekilişimizde kullanacağız ve böylelikle sizin de okulumuza bir katkınız olmuş olacak" dedik. Esnaflarımızda bize destek olmuş oldu hep beraber böyle bir gün geçirmiş oluyoruz. Sağ olsunlar." dedi. Biletlerin 10 TL'den satıldığını söyleyen Zümbül, "Biletlerimizi 10 TL'den satıyoruz ama mesela hediyelerin içinde 200 TL'lik hediye de var. Onu yine 10 TL'den vermiş oluyoruz çekiliş ile. Çünkü esnaf hediyeleri bize ücretsiz, destek olmak için veriyor. Destek olan esnaflarımıza teşekkür ediyoruz. Gönüllerinden ne kopuyorsa verdiler." dedi.

 

ÇEKİLİŞ YAPILDI

 

 Okulun pastasının kesilmesinin ardından öğrenciler çalan hareketli müzikler eşliğinde dans etti. Erik dalında sahnede buluşan kalabalık, hem stres attı hem de günün tadını çıkardı. Okulun kalkınması ve öğretmen, öğrenci ve velilerin birlikte sosyalleşmesi için düzenlenen çayda daha sonra çekilişe geçildi. Etkinlikte satılan çikolataların üzerinde yazılı rakamlarla çekiliş yapıldı. Öğrenciler ellerinde çikolatalar ile sahne etrafında toplanırken esnafların okula bağışladığı eşyalar çekilişle dağıtıldı. Çekilişle; güzellik salonundan cilt bakım hediyesi, kıyafet, ayakkabı, gözlük, takı, parfüm, saç düzleştirici gibi çeşitli hediyeler verildi. Çekilişin ardından eğlenceye kaldığı yerden devam edildi.

 

Haber / Buse SERİN