Öğrencilerden Geçici Hayvan Bakımevine ziyaret 

Tekirdağ Bilgi Koleji öğrencileri Süleymanpaşa Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi'ni ziyaret etti.

GÜNDEM 14.02.2020 15:04:00 0
Öğrencilerden Geçici Hayvan Bakımevine ziyaret 

 

Süleymanpaşa Belediyesi Veterineri Alper Altay, yaklaşık 30 öğrenci ve sorumlu öğretmenlerin katıldığı ziyarette geçici bakımevine gelen sokak hayvanlarının yaşadıkları yerden alınıp tedavi edilmesi ve iyileşmesinin ardından alındığı yere bırakılmasına kadar tüm süreçleri öğrencilere aktardı.

 

BAKIMEVİ ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ ALDILAR 

 

Geçici Bakımevi'ndeki sokak hayvanları ile tek tek ilgilenen öğrenciler, Süleymanpaşa Belediyesi’nin sahiplendirme çalışmaları hakkında da bilgi aldı. Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’nde tedavisi tamamlanan ya da yeni doğan sokak hayvanlarını yeni yuvalarına kavuşturduklarını ve sahiplendirme çalışmalarının devam ettiğini belirten Atay, "Herkesi sokaktaki dostlarımıza sahip çıkmaya davet ediyorum." dedi. 

 

" ÇAĞRI MERKEZİNDEN BİLGİ ALABİLİRLER"

 

Yetkililer yaptıkları açıklamada, "Yaralı, davranış bozukluğu olan ya da işaretlenmemiş sokak hayvanları için 0850 450 59 59 numaralı telefondan 7/24 hizmet veren Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi aranarak bilgi alınabilir." dedi. Süleymanpaşa Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi rutin çalışmaların yanı sıra Salı ve Perşembe günleri 14.00 – 16.00 saatleri arasında halk ziyaretlerine, geri kalan zamanlarda da okul ve toplu ziyaretlere açık olarak hizmet veriyor. 

 

Haber / Buse SERİN