Eşine kurşun yağdırdı

Edirne Uzunköprü'de Ç.Y., bir süredir ayrı olduğu ve başkasıyla yaşadığını iddia ettiği eşi B.Y.'ye kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan B.Y., Uzunköprü Devlet Hastanesi'ndeki ilk mÃ

GÜNDEM 13.02.2020 17:50:00 0
Eşine kurşun yağdırdı

 

Uzunköprü’de yaşayan Ç.Y., bir süredir ayrı olduğu ve başkasıyla yaşadığını iddia ettiği eşi B.Y.'yi 8 el ateş ederek, ağır yaraladı. Hastanede tedavi altına alınan B.Y.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Ruhsatsız silahla eşini ağır yaralayan ve jandarmaya giderek teslim olan Ç.Y.'nin, silahı yaklaşık 200 saman balyası karşılığında, Tekirdağ'da tanımadığı birinden aldığını söylediği öğrenildi. 

 

AĞIR YARALANDI

 

Olay, Uzunköprü'ye bağlı Aşçıoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Ç.Y., yaklaşık 4 aydır ayrı olduğu eşi B.Y.'nin başka biriyle yaşadığını duyunca konuşmak amacıyla yanına gitti. Ç.Y., iddiaya göre eşinden olumsuz yanıt alınca eşine ruhsatsız tabancayla 8 el ateş etti. B.Y., ağır yaralanırken, Ç.Y. ise olay yerinden kaçtı. 

 

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

 

Silah seslerini duyanlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri tarafından Uzunköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırılan B.Y., burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Edirne'deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavi altına alınan B.Y.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. 

 

200 SAMAN BALYASI KARŞILIĞINDA ALDIĞINI SÖYLEDİ

 

Bir süre sonra silahıyla Uzunköprü Jandarma Komutanlığı'na giderek teslim olan Ç.Y.'nin, ilk ifadesinde, tabancayı Tekirdağ'da tanımadığı birinden yaklaşık 200 saman balyası karşılığında aldığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ