Büyükşehir Belediye Başkanları çalıştayda bir araya geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın da aralarında bulunduğu Cumhuriyet Halk Partisi büyükşehir belediye başkanları, Adana'da Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı

GÜNDEM 9.02.2020 16:57:00 0
Büyükşehir Belediye Başkanları çalıştayda bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi'nden seçilen 11 Büyükşehir Belediye Başkanının katıldığı Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştayı'nın üçüncüsünde, "Bereketli Topraklar Üzerinde Akıllı Kentlere Doğru" konusu masaya yatırıldı. 

 

“SORUNLARI ORTAK AKILLA ÇÖZECEĞİZ”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, çalıştayın önemine dikkat çekerek, Büyükşehir Belediye Başkanlarıyla fikir alışverişinde bulunarak, kentler için sürdürülebilir ve faydalı projeleri  geliştirmek adına değerlendirmeler yaptıklarını söyledi. Başkan Albayrak, ülke ekonomisinin yüzde 75’ini temsil eden şehirlerin 11 Büyükşehir Belediye Başkanı olarak gerçekleştirdikleri üçüncü çalıştayın sonucunda, ülkedeki sorunları ortak akılla, birlikte hareket ederek yerelden kalkınarak çözerek gelişeceklerini ifade etti. 

 

“BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”

 

Birlikte güçlü olduklarını söyleyen Albayrak, “Ev sahibi Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar'ın gerçekleştirdiği kapanış bildirgesiyle Çalıştayımızı tamamladık. Misafirperverliği için kendisine teşekkür ediyorum” diyerek bir sonraki çalıştayda Muğla’da bir araya gelerek ortak çalışmaları sürdüreceklerini söyledi. 

 

Haber / Menşure KARDEŞ