Alparslan Türkeş'in ismi Süleymanpaşa'da yaşatılacak

Süleymanpaşa Belediye Meclisi, Şubat Ayı Olağan Toplantısı'nda Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'in teklifiyle hazırlanan, 'Çiflikönü Meydanı'na Başbuğ Merhum Alparslan Türk

GÜNDEM 6.02.2020 15:27:00 0
Alparslan Türkeş

Süleymanpaşa Belediye Meclisi’nin Şubat Ayı Olağan Toplantısı'nda AK Parti ve MHP grubu tarafından verilen önerge, CHP grubunun da desteğiyle, oy birliğiyle kabul edildi.

 

"GÜZEL BİR MEYDAN İNŞA ETTİK"

 

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda yapılan çalışmayla yeniden düzenlenen Çiftlikönü meydanı, Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in, mahalleye kazandırılan alana Ülkücü hareketin lideri Başbuğ merhum Alparslan Türkeş’in adını vermek istemesi üzerine, AK Parti ve MHP grubu tarafından hazırlanan teklif, Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda oylandı. Başkan Yüksel, yerel seçim sürecinde MHP teşkilatları ile uyum içinde çalıştıklarını ifade ederek, “Allah hepsinden razı olsun. Cumhur İttifakı’nın mensupları olarak tek dava için bir araya geldiğimiz Ülkücü kardeşlerimizle parti ayrımı yapmadan çalıştık. Gece gündüz demeden saha çalışmalarımızı sürdürdük. Bugün meclisimizde, Çiftlikönü mahallemize kazandırdığımız meydana, rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş’in adını vermek üzere karar aldık. Merhum Türkeş’in isminin yaşatılacağı çok güzel bir meydan inşa ettik. Şehrimize ve mahalle sakinlerimize hayırlı olsun.” dedi.

 

Haber / Emre BOZ