Kamyona ve demir bariyerlere çarpan sürücü hayatını kaybetti

Edirne Keşan'da ilk olarak kamyona daha sonra da yolu ayıran demir bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü İbrahim Tan (25), olay yerinde hayatını kaybetti.

GÜNDEM 3.02.2020 16:31:00 0
Kamyona ve demir bariyerlere çarpan sürücü hayatını kaybetti

Kaza, saat 00.45 sıralarında Keşan-Gelibolu karayolunun 11'inci kilometresinde meydana geldi.

 

200 METRE SONRA KAMYONU DURDURDU

 

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinden, Keşan yönüne giden İbrahim Tan yönetimindeki 22 LH 207 plakalı otomobil, yolun 11'inci kilometresinde ilk olarak aynı yönde seyreden O.K. idaresindeki 17 SG 744 plakalı kamyona, ardından kontrolden çıkarak yolu ayıran demir bariyerlere çarptı. Otomobil hurda yığınına dönerken, kazayı fark etmeyerek yoluna devam eden sürücü O.K., diğer sürücülerin kendisini uyarması sonucu yaklaşık 200 metre sonra kamyonu durdurdu.

 

 

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

 

İhbar üzerine olay yerine, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan sürücü İbrahim Tan, Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı kaza kırım ekibinin yaklaşık yarım saatlik çalışması sonucu çıkartıldı. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde İbrahim Tan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Tan'ın cesedi, savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından Keşan Devlet Hastanesi morguna konuldu. Kamyon sürücüsü O.K. ise gözaltına alınarak jandarma komutanlığına götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.


 

Haber / Şaban KARDEŞ