Atatürk Kültür Merkezi'nde ilk çocuk tiyatrosu sahnelendi

Dünya klasiklerinden Alis Harikalar Diyarında isimli müzikli tiyatro oyunu, Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Oyun, çocukların büyük beğenisini toplarken, Teki

GÜNDEM 2.02.2020 17:37:00 0
Atatürk Kültür Merkezi

 

Alis Harikalar Diyarında isimli tiyatro oyununu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram, Nedim Yılancı da çocuklar ve aileleri ile birlikte izledi. 

 

ÇOCUKLARIN BEĞENİSİNİ TOPLADI   

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Cumartesi günü iki seans halinde sahnelenen Alis Harikalar Diyarında adlı oyun çocukların büyük beğenisini toplarken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve etkinliklere açılan Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde de ilk çocuk tiyatrosu sahnelenmiş oldu. Bundan sonra Atatürk Kültür Merkezimizde birçok çocuk tiyatrosunu ve yetişkin tiyatrosunu sizlerle buluşturacağız. Alis Harikalar Diyarında adlı müzikli çocuk tiyatrosunu izlemeye gelen tüm çocuklarımıza hoş geldin diyor ve iyi eğlenceler temennisinde bulunuyorum.” ifadelerini kullandı. 

 

OYUNCULARA ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ 

 

Başkan Akay, Pazartesi günü başlayacak 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının ikinci yarısının başta öğretmenler ve öğrenciler olmak üzere herkese hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eden Belediye Başkanı Vahap Akay’ın konuşmasının ardından Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından getirilen Alis Harikalar Diyarında adlı oyun Çerkezköylü çocuklar için sahnelendi. Çocukların oldukça keyifli zaman geçirdiği Alis Harikalar Diyarında adlı oyunun sonunda Başkan Akay tarafından Alis Harikalar Diyarında oyununu sahneleyen sanatçılara çiçek takdim edildi. Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen Alis Harikalar Diyarında adlı tiyatro oyunu için Bağlık, Kızılpınar ve Veliköy Mahalle Muhtarlıkları ile Belediye Hizmet Binası'nın önünden saat 12.00’da ve saat 14.00’da çocukların tiyatroyu izleyebilmeleri için ücret servis kaldırıldı.

 

Haber / Buse SERİN