Yardımlar Elazığ'a ulaştı

Edirne Belediyesi tarafından Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından depremzede vatandaşların yaralarını sarabilmek için başlatılan yardım kampanyası kapsamında toplanan

GÜNDEM 29.01.2020 15:48:00 0
Yardımlar Elazığ

Elazığ’da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Edirne Belediyesi yardım kampanyası başlattı. Edirneliler, Elazığ’da mağduriyet yaşayan vatandaşların yaralarını sarabilmek adeta tek yürek oldu ve evlerinde bulunan battaniye, yorgan, mont, kaban gibi kışlık giyecekleri Elazığlı vatandaşlara ulaştırılması için Edirne Belediyesi’ne getirdi.

 

EDİRNE’DEN YOLA ÇIKAN KAMYON ELAZIĞ’A VARDI

 

Edirne Belediyesi’ne getirilen yardımlar, belediye personeli tarafından kadın, erkek ve çocuk giysini olarak tek tek ayrılarak kolilere yerleştirildi. Kampanya kapsamında 65 çuval battaniye ve 330 büyük boy koli kışlık kıyafet Elazığ’a gönderilmek üzere kamyona yüklendi. Edirne’den yola çıkan kamyon, önceki gece Elazığ’a ulaştı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yardımların Elazığ’daki AFAD Organizasyon Komitesi’ne ulaştırıldığını belirterek duyarlı davranışlarından dolayı tüm Edirne halkına teşekkür etti.

 

Haber / Yener AKBABA