Sarıkurt, mimarlar ile toplantı yaptı 

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, TMMOB Mimarlar Odası Çorlu Temsilcileri ile düzenlenen toplantıda mimarlarla bir araya geldi.

GÜNDEM 24.01.2020 11:47:00 0
Sarıkurt, mimarlar ile toplantı yaptı 

Çorlu Belediyesi’nde yapılan toplantıya; Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Oktay Çolpan ile İbrahim Turgut Bolat, Belediye Meclisi İmar Komisyonu Üyeleri, birim müdürleri ve ilgili personel de katıldı. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, farklı konulardaki uzman kişilerle fikir alışverişinde bulunmaya önem verdiğini belirterek, "TMMOB Mimarlar Odası Çorlu Temsilciliğindeki mimarlar ile bir araya geldik." dedi. 

 

BİRİM YETKİLİLERİ TARAFINDAN KAYIT ALTINA ALINDI 

 

Çorlu’daki mimarlar ile bir araya gelen Başkan Sarıkurt, Çorlu’nun mimari açıdan doğru gelişimi ve estetik bir görünüm kazanması için çalışmalarını sürdürdüklerini, bu doğrultuda konunun uzmanları olan mimarların değerli fikirlerine her daim ihtiyaç duyduklarını ifade etti. Çorlu’da yapılacak projeler konusunda TMMOB Mimarlar Odası Çorlu temsilcilerine Çorlu Belediyesi kapılarının açık olduğunu özellikle vurgulayan Başkan Sarıkurt, Çorlu'nun yararına olacak ortak projelerde birlikte çalışmaktan büyük bir memnuniyet ve keyif duyacaklarının altını çizdi. Başkan Sarıkurt’un ardından tek tek söz alan mimarlar, Çorlu’da yapılması gereken çalışmalar, imar düzenlemeleri, kente estetik dokunuşlar, üniversite ve sivil toplum kuruluşları ile iş birlikleri ve mimari projelerle ilgili fikirlerini anlatarak uzman gözünden değerlendirmelerde bulundular. Toplantıya katılan mimarlar tarafından dile getirilen öneriler, birim yetkilileri tarafından kayıt altına alınırken çözüm önerileri masaya yatırıldı.

 

Haber / Ozan URTEKİN